Skip to main content

july, 2022

10jul3:30 pm4:30 pmZondagmiddagconcert Kick-off Broek in Concert

Event Details

10 juli: Zondagmiddagconcert met Kick-off Broek in Concert

In navolging op eerdere succesvolle edities organiseert muziekvereniging Advendo alweer voor de zevende keer Broek in Concert!

Deze editie trappen we af met een gezellig zondagmiddagconcert op zondag 10 juli om 15:30 uur in de Trefpuntkerk te Broek op Langedijk. Een leuk en ontspannen concert met muziek die bij de zondagmiddag past en bovendien vrij toegankelijk.

We beleven de kick-off van Broek in Concert welke op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober weer plaatsvindt in theater Cool te Heerhugowaard. Ook deze editie van Broek in Concert werken we samen met een bekende artiest, dit keer is het niemand minder dan Trijntje Oosterhuis! Samen met een 130-koppig gelegenheidskoor en muziekvereniging Advendo beloven het twee fantastische avonden te worden.

Tijdens dit zondagmiddagconcert lichten we een tipje van de sluier op van wat u kunt verwachten van onze concerten in oktober en we starten officieel de kaartverkoop voor Broek in Concert. We sluiten de middag af met een gezellige borrel in het Trefpunt.

Allemaal van harte uitgenodigd!

Time

(Sunday) 3:30 pm - 4:30 pm

Location

Trefpuntkerk

Dorpsstraat 41a, Broek op Langedijk

X