july, 2017

02jul3:30 pm4:30 pmZondagmiddagconcert Kick-off Broek in Concert

Event Details

2 juli: Zondagmiddagconcert met Kick-off Broek in Concert

In navolging op eerdere succesvolle edities organiseert muziekvereniging Advendo alweer voor de zesde keer een Broek in Concert!

Deze editie trappen we af met een gezellig zondagmiddagconcert op zondag 2 juli in de Trefpuntkerk te Broek op Langedijk. Een leuk en ontspannen concert met muziek wat bij de zondagmiddag past!

We beleven de kick-off van Broek in Concert welke op vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober weer plaatsvindt in theater Cool te Heerhugowaard. Tijdens dit zondagmiddagconcert lichten we een tipje van de sluier op van wat u kunt verwachten op deze concerten in oktober.

Ook deze editie van Broek in Concert werken we samen met een bekende artiest, dit keer is dit René van Kooten geworden. Onze eerste mannelijke gast! René van Kooten is bekend van verschillende musicals zoals Les Miserables, Aida, of Hair. Daarnaast deed hij afgelopen jaar mee aan het programma “de beste zangers van Nederland”.

Kortom; we zijn erg trots dat hij zijn medewerking wil verlenen.

Nieuwsgierig geworden of gewoon zin in een ontspannen zondagmiddag?2 juli concert (2)

Kom dan zondag 2 juli naar de Trefpuntkerk, Dorpsstraat 41 te Broek op Langedijk.

Toegang is gratis, aanvang is 15.30 uur.

Na afloop nodigen we u uit voor een hapje en een drankje in ’t Trefpunt. Ook kunt u dan alvast kaarten reserveren voor Broek in Concert!

We hopen u te zien!

Time

(Sunday) 3:30 pm - 4:30 pm

Location

Trefpuntkerk

Dorpsstraat 41a, Broek op Langedijk

X