CLUBKAS CAMPAGNE

Rabobank Clubkas Campagne

Beste vrienden van Advendo,

De Rabobank Alkmaar stapt dit jaar af van de Rabofietstocht en gaat verder met de Rabobank Clubkas Campagne. Leden van de Rabobank bepalen welke clubs een donatie ontvangen door het uitbrengen van hun stem.

Begin mei krijgt iedereen die lid is bij de Rabobank een persoonlijke stemkaart. Met deze stemkaart kun je in de periode van 8 t/m 28 mei 2018 in totaal 5 stemmen uitbrengen, maximaal 2 per club. Stemmen kan online of bij één van de kantoren.

Door middel van dit bericht willen wij je vragen op muziekvereniging Advendo en stichting Broek in Concert te stemmen. De muziekvereniging staat financieel los van Broek in Concert, vandaar dat wij 2 doelen kunnen aandragen bij de Rabobank.

Bestedingsdoel
De muziekvereniging bestaat in 2018 al 90 jaar! In dit jubileumjaar zullen wij verschillende activiteiten organiseren, waaronder een jubileumconcert in oktober met medewerking van DeKoor Close Harmony uit Utrecht. DeKoor is een fantastische groep (oud)studenten onder leiding van Christoph Mac-Carty. Zij hebben verschillende prijzen gewonnen, bijvoorbeeld tijdens Korenslag en zij werden wereldkampioen in jazz op de World Choir Games is China.

Stichting Broek in Concert heeft als doel een buffer op te bouwen voor een nieuw concert in 2020.

Hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag dat wij van de Rabobank zullen ontvangen.

Rabobank Alkmaar e.o.
Het is belangrijk om te weten dat je alleen op muziekvereniging Advendo kunt stemmen als je een rekening hebt bij Rabobank-Alkmaar. Ben je bijvoorbeeld lid bij Rabobank Amsterdam dan kun je helaas niet stemmen op een vereniging die gevestigd is in Alkmaar en omgeving.

Wij hopen op veel stemmen van onze vrienden van Advendo!

Met muzikale groet,

Het bestuur van Advendo

Grote Club Actie