Skip to main content

Jubileumconcert

ADVENDO bestaat 95 jaar!

Dat moet natuurlijk gevierd worden! Op vrijdag 13 oktober 2023 geven wij ons jubileumconcert in de Trefpuntkerk in Broek op Langedijk. Tijdens het concert zullen we muzikaal even stilstaan bij het verleden, maar we laten vooral horen dat Advendo nog lang niet bejaard is! We zijn er trots op dat ons orkest uit 55 leden bestaat met een mooie mix van alle leeftijden.

Om het feest nog groter te maken, hebben we een fantastische gastartiest uitgenodigd. Wij zijn zeer blij en verheugd dat Maria Fiselier haar medewerking aan ons jubileumconcert wil verlenen!

Maria had jarenlang een vaste aanstelling als operazangeres bij de Komische Oper in Berlijn en zong o.a. bij operahuizen in Amsterdam, Parijs, Genève, München, Japan en Australië.

Ze is voor AVROTROS de presentator voor alle programma’s binnen de klassieke muziek waaronder het jaarlijkse Prinsengracht Concert.In 2022 was ze te zien in de vertelling van Scrooge van Omroep MAX, en ook maakte ze indruk in het programma Beste Zangers waar ze in 2018 aan meedeed.

Maria woont met haar man en dochtertje in Duitsland.

Fotocredit: Mireille Droste

We nodigen u van harte uit om samen ons jubileum te vieren op 13 oktober! Aanvang van het concert is om 19:30 uur. Klik hier om uw kaarten te bestellen!

Bestel nu je tickets!

Kaartverkoop Jubileumconcert

X