Skip to main content

SPONSORKLIKS

SponsorKliks

Sponsor Advendo!

Advendo heeft zich aangesloten bij SponsorKliks. Met SponsorKliks kunt u zelf een financiële bijdrage leveren aan Advendo als sponsordoel. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan naar ons toe. Het kost u niets extra!

Online bestellen, welke winkels doen er mee?
Bestelt u vaak iets online? Via Thuisbezorgd.nl, ANWB, Coolblue, Bol.com, Mediamarkt of Aktiesport?
Boekt u uw weekendje weg bijvoorbeeld via Booking.com, Expedia, Airbnb, Centerparcs of Hotels.com?
Een kaartje versturen via Greetz?
Koopt u uw kleding online? O.a. Zalando Lounge, Peek & Cloppenburg, Otto, About You, Nike, America Today, Puma, Kleertjes.com, Adidas en Hunkemöller doen mee.

Deze en nog heel veel andere winkels zijn aangesloten!

Wilt u ons GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Advendo. Voor deze pagina vindt u hieronder een banner (afbeelding). Klik op de banner en u wordt automatisch doorverwezen naar de site om uw bestelling te plaatsen. Voor u een kleine moeite en voor ons een mooie inkomstenbron.

Draagt u ons een warm hart toe? Help ons met de SponsorKliks!

Klik op onderstaande afbeelding om naar SponsorKliks te gaan:
SponsorKliks, gratis sponsoren!

 

Vomar Club is Koning spaaractie
Advendo is ook aangemeld bij de Club is Koning spaaractie van de Vomar. Dit is eigenlijk een zelfde manier van “gratis” geld ontvangen als de actie van SponsorKliks. Door middel van het activeren van je Klant-is-koning-kaart ontvangen wij als muziekvereniging 0,5% van de totale aankoop van uw boodschappen. Het kost u verder niets extra!
Onze registratiecode is ADHEE2021

Hoe werkt het?

Heel simpel! Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie wordt op onze bankrekening gestort. Als u direct via de online winkel boekt, wordt het geld niet uitgekeerd. U vergeet dan de SponsorKliks. Als u dit via onze eigen Advendo SponsorKliks.com pagina doet dan profiteren wij hier wel van.

Denkt u aan Advendo bij uw volgende online aankoop? Hartelijk dank!

Deze onderstaande video geeft u nog meer informatie.

X